به گزارش خبرگزاری کرامت؛ اولین فیلم روز ششم جشنواره، نخستین ساخته فرشاد گلسفیدی، فیلمبردار باتجربه و خوش سابقه سینما و تلویزیون بود. هفت بهار نارنج، ملودرامی عاشقانه و روایت یک عشق اساطیری با بازی علی نصیریان است. فیلمی خوش ساخت و آرام که توانست احساسات مخاطب را به خوبی درگیر کند. هفت بهار نارنج تشویق مخاطبان و منتقدان را به همراه داشت و در نشست خبری نیز با استقبال اهالی رسانه روبهرو شد.
گل سفیدی در بخشی از نشست رسانهای علت غیبت علی نصیریان را خستگی و ضعف جسمانی وی بیان کرد و گفت: نصیریان قبل از جشنواره در نامهای به دبیر برای عدم حضور خود عذرخواهی کردند؛ اما شیطنتهای رسانهای باعث ایجاد شایعهای پیرامون تحریم جشنواره از سوی ایشان شد که صحت ندارد.
در ادامه این نشست، محمد کمالیپور، تهیه کننده فیلم که برای تصویربرداری فیلم دیگری در کرمان حضور داشت، در تماسی تلفنی برای تیم هفت بهارنارنج آرزوی موفقیت کرده و علت عدم حضور خود را تشریح و تاکید کرد که به هیچ عنوان غیبت او ارتباطی با تحریم جشنواره ندارد.
گل سفیدی در بخشی از گفتوگو با خبرنگار ما عنوان کرد که همچنان فیلمبرداری را ترجیح میدهد و تلویزیون را خانه خودش میداند؛ اما اگر قصهای را پیدا کند که دلنشین باشد، باز هم به سراغ کارگردانی خواهد رفت.
پیام آزادی، آهنگساز هفت بهار نارنج نیز در گفتوگو با خبرنگار قدسینما بیان کرد: موسیقی متن تاثیر زیادی در شکلگیری درام فیلم دارد؛ اما متاسفانه اینروزها برخی فیلمسازها فکر میکنند مفیلم چندان به موسیقی احتیاج ندارد. درحالی که موسیقی مانند تمام کاراکترهای فیلم مهم است.
روایت ناتمام سیما آخرین فیلمی بود که در روز ششم به نمایش درآمد. فیلمی با بازی غزل شاکری، حامد کمیلی و آزاده صمدی که علیرغم حضور بازیگران پرآوازه، نتوانست رضایت مخاطبان و منتقدان را جلب کند.
علیرضا صمدی کارگردان فیلم نیز در نشست خبری عنوان کرد: من هم شتابزده بودن تدوین را قبول دارم. از بخشهایی در فیلم ناراضی هستم که آن بخشها، از جمله صداگذاری، قطعا تغییر خواهد کرد.
علاوه بر فیلمهای اصلی روز ششم، فیلم سرهنگ ثریا به کارگردانی لیلی عاج، محصول سازمان هنری اوج، در اکران مجدد باز هم مورد استقبال و تشویق مخاطبان قرار گرفت. فیلمی که نشست خبری آن از جالبترین اتفاقات جشنواره چهل و یکم به حساب میآمد.
سرهنگ ثریا روایتی برگرفته از یک اتفاق واقعی است و ماجرای خانوادههایی را روایت میکند که فرزندانشان توسط منافقین در اردوگاه اشرف محبوس شدهاند. فیلمی تکان دهنده با موضوعی بدیع که بازیهای درخشان تیم بازیگری، بر جذابیت آن افزوده است. بسیاری از منتقدان و کارشناسان ژاله صامتی را شانس اصلی دریافت سیمرغ بهترین بازیگر زن میدانند.
درمجموع روز ششم، روزی بیحاشیه و آرام به حساب میآمد؛ روزی که با عطر بهارنارنج آغاز و با روایت ناتمام سیما به پایان رسید.
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.