menusearch
keramanews.ir

کدام تیپ مدیریتی برای تغییر و تحول در سازمان موفق تر است

جستجو
يكشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ | ۲۳:۳۴:۲۷
۱۴۰۰/۹/۱۸ پنجشنبه
(1)
(0)
کدام تیپ مدیریتی برای تغییر و تحول در سازمان موفق تر است
کدام تیپ مدیریتی برای تغییر و تحول در سازمان موفق تر است

به نظر شما کدام تیپ مدیریتی برای تغییر و تحول در سازمان موفق تر خواهد بود؟

 

اسلامی

مدیریت در سطوح مختلف عالی، میانی و پایه؛ نیاز به دانش مدیریت، استعداد ذاتی و همچنین توانمندی در مدیریت برخود، اشیا و افراد نیز دارد.

در سازمان‌های امروزی که سرعت پیشرفت علم و تغییرات پیرامونی بسیار زیاد است قطعاً مدیرانی موفق خواهند بود که به ارزش و اهمیت منابع انسانی در سازمان ایمان داشته باشند و قاطعیت، شجاعت، صراحت و سرعت در تصمیم گیری داشته باشند تا بتوانند سازمانی پویا و پیشرو داشته باشند.

 در ادامه تیتروار، برخی تیپ های مدیریتی را با هم مرور می‌کنیم تا ببینیم برای تغییر و تحول در سازمان کدام یک موفق تر خواهند بود.

1- مدیران سیاست باز؛
 به بنگاههای سیاسی مختلف وصل هست و منابع انسانی، امکانات و اطرافیان را فقط به عنوان پله های ترقی می‌بینند، اتاق فکر سازمانشان در دفاتر احزاب سیاسی است و دوران مدیریتشان صرف لابی های سیاسی می‌شود.
عِدّه و عُدّه سازمان را وقف طیف سیاسی خود می‌کنند و درپایان دولتشان، سازمان را به شکل ویرانه ای تحویل نفرات بعدی خواهند داد.
در این تیپ مدیریتی پادوهای سیاسی همه کاره خواهند بود و بسیار به چشم می‌آیند.

2-مدیران مطیع؛ 
  این مدیران در گنجینه لغاتشان کلیدواژه #نه را ندارند، همیشه موافق هستند و ایده و خلاقیتی ندارند و نقابی از مهربانی و مطیع بودن محض را بر صورت دارند که باعث می‌شود سازمان را در کمترین زمان ممکن نابود می‌کند.
#نه_نگفتن این مدیران؛ بدنه کارشناسی و مدیران پایه را دچار مشکلات و حواشی متعدد می‌کند.
در این تیپ مدیریتی، قد مدیریتی در سازمان کوتاه و کوتوله پروری باب می‌شود.

3-مدیران دانای کل؛ 
  این تیپ مدیریتی در تمام حوزه های کارشناسی ورود می‌کنند و خودشان را عقل کل می‌دانند و با مداخلات مکرر در امور کارشناسان باعث هرج و مرج سازمانی و تضعیف نظرات کارشناسی، کاهش اعتماد به نفس بدنه کارشناسی و ترک سازمان توسط افراد موفق می‌شوند که در درازمدت باعث رکود و سکون سازمانی می‌شوند.
تصمیمات شتابزده و یک شبه حاصل این تیپ مدیریتی هست.
این مدیران اعتقادی به اتاق فکر و مشورت گرفتن ندارند.

4-مدیران محافظه کار؛ 
  تعبیر ساده تر این تیپ مدیریتی،  #کارگر_روزمزد هست یعنی نگاهشان این است که روزشان را به شب رسانده و با کمترین چالش دوران مدیریت خود را به اتمام رسانده و سطری بر رزومه خود بیفزایند.
این تیپ مدیران نقش ماشین امضایی را در سازمان ایفا می‌کنند که خلاقیت و ایده پردازی در پیرامونشان، محلی از اعراب ندارد و تنها ارمغانشان سکوت سازمانی، عدم بهره وری و حراج منافع سازمانی خواهد بود.
اطراف این مدیران را؛ افرادی ترسو و فاقد خلاقیت احاطه کرده اند.

5-مدیران قاطع؛
این تیپ مدیریتی به دفاع از اصول، منافع سازمان و باورهای مدیریتی خود ایمان کامل دارند؛  تغییر و تحولات را اجرایی کرده و فرصت طلبان در اطرافشان مجالی برای خودنمایی نمی‌یابند، بااعتماد به نفس و ایمان به قدرت منابع انسانی و نیروهای کارآمد؛ تصمیم سازی می‌کنند و مانع نفوذ و مداخله عناصر برون سازمانی بر تصمیم ها  و انتصابات خود می‌شوند و با قاطعیت برنامه هایشان را اجرایی می‌کنند.
دستاورد عمده مدیران قاطع؛ تحرک و پویایی سازمانی، تقویت جایگاه سازمان، کارکنان و بهره وری عالی است و شوربختانه اینروزها؛ قحطی این تیپ مدیران را در سازمان ها شاهد هستیم.

 

علی رضا اسلامی نژاد 

فعال حوزه تعلیم و تربیت

موسسه خدمات انفورماتیک کرامنت