عید غدیر امسال در تهران به گونهای متفاوت رقم خورد. مردم تهران برای جشن ولایت امیرالمومنین (ع) سنگ تمام گذاشتند.
این جشن، یک رویداد جمعی بود که به همت گروههای مردمی و تسهیل گری برخی از نهادها برگزار شد. در این میهمانی میزبان اصلی و میهمانهای آن را مردم تشکیل دادند و هیأتهای مذهبی، مساجد، گروههای جهادی،گروههای خدماتی و گروههای سرود در طول مسیر چهارراه ولیعصر (عج) تا چهارراه پارکوی، موکبهایی با برنامهها و رویکردهای مختلف برپا کردند.
بیش از ۶۰۰ غرفه و موکب با ارایه برنامه های متنوع یک جشن به یادماندنی از عید غدیر را برای کوکان رقم زدند.
*نقش پررنگ خانوادهها
یکی از نکات جالب توجه در مهمونی ده کیلومتری حضور پررنگ خانوادهها بود بود؛ مادران و پدران دست فرزندان خود را گرفته و به این مراسم آمده بودند؛ از همان ساعات ابتدایی مراسم این خانوادهها بودند که به تدریج خیابان را پر کردند.
*اهدای اسباب بازی به کودکان مناطق محروم
علاوه بر موکبها و غرفههایی برای پذیرایی از مردم، گروههای جهادی از قبل قرار گذاشته بودند تا در این روز در طرحی به نام پویش نذر اسباب بازی، اسباب بازیهای اهدایی خردسالان را گرفته و به کودکان مناطق محروم ارسال کنند.
در کنار بازی، نقاشی کردن، گریم چهره و ساخت کاردستی هم از کارهایی بود که حسابی کودکان را پای غرفهها نگه داشته بود.
در بخش دیگری از این مهمونی، کودکان لوازم التحریرهایی را که کمتر به آنها نیازداشتند برای اهدا به کودکان مناطق محروم به مهمونی آوردند.
این برنامه که تا ساعت ۲۲ ادامه داشت؛ بسیاری ازخانوادهها هم فرصت را از دست ندادند و به همراه کودکان خود تا تاریکی هوا به بازی و سرگرمی مشغول بودند.
*چرا سانسور ؟
و اما در حالی که میهمانی ۱۰ کیلومتری غدیری، خبر یک و نقل همه محافل خانوادگی و غیرخانوادگی در دو سه روز گذشته بود، رسانههای معلومالحال حتی حاضر نشدند یک خط از این خوشی و اتحاد مردم ایران و سایر مسلمانان جهان را مخابره کنند.در همین حال روزنامه جوان نوشت: رونق مراسمهای مذهبی در دهههای اخیر مانند راهپیمایی جهانی اربعین و جشنهای پرشکوه اعیاد اسلامی و حالا جشن غدیر، گواهی بر عشق روزافزون ملتهای مسلمان به اسلام، پیامبر اکرم(ص) و ائمهاطهار است.
تعظیم شعائر دیگر محدود به تاسوعا و عاشورا و محرم و صفر نیست. به برکت انقلاب اسلامی ایران، مراسمهای مذهبی رونق گرفتهاند؛ از حماسه پرشکوه اربعین گرفته تا عید اکمال دین و اتمام نعمت، غدیر. از همین تجمعهای میلیونی میتوان عشق و ارادت به خاندان عترت و نبوت را که حالا دیگر نهادینه شده و سینهبهسینه منتقل شده، فهمید.
در حالی که این همایشهای میلیونی، خبر یک و نقل همه محافل خانوادگی و غیرخانوادگی در دو سه روز گذشته بود، رسانههای معلومالحال حتی حاضر نشدند یک خط از این خوشی و اتحاد مردم ایران و سایر مسلمانان جهان را مخابره کنند، چون مشغول اجرای دستور ویژه خود برای تفرقهافکنی با کلیدواژههایی، چون حجاب بودند.
همینجاست که اهداف پیداوپنهان بنگاههای خبرپراکنی و پادوهای رسانهای وطنی و غیروطنی بیشتر از هر وقت دیگری درک میشود؛ آنها نمیخواهند ایران و ایرانیان روی خوش ببینند، غرق در شادی باشند و بر سر اشتراکات عدیدهشان به خیابان بیایند. آنها فقط وقتی موتور رسانهایشان روشن میشود و خبر مخابره میکنند که چند جوگیر و فریب خورده کف خیابان سطل آشغال آتش بزنند!
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.