menusearch
keramanews.ir

انتفاضه رمضانی در قدس!

جستجو
جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۴:۴۲:۴۲
۱۴۰۱/۱/۲۹ دوشنبه
(0)
(0)
انتفاضه رمضانی در قدس!
انتفاضه رمضانی در قدس!

انجام عملیات‌های استشهادی در سرزمین‌های اشغالی و عدم مقابله مؤثر رژیم صهیونیستی با آن، موجب ایجاد چالش‌های امنیتی برای این رژیم شده است.

انجام عملیات‌های استشهادی در سرزمین‌های اشغالی و عدم مقابله مؤثر رژیم صهیونیستی با آن، موجب ایجاد چالش‌های امنیتی برای این رژیم شده است؛ موضوعی که پاشنه آشیل دوام رژیم اشغالگر است و با ترک برداشتن آن، دیگر یهودی صهیونیستی حاضر نخواهد بود در سرزمین‌های اشغالی بماند. هم‌اکنون نیز بعد از افزایش عملیات‌های استشهادی فلسطینیان، آمار مهاجرت اشغالگران شدت قابل‌توجهی یافته است. بروز چنین وضعیتی، انتقادهای جدی به دولت ائتلافی لاپید- بنت را افزایش داده و آن را در آستانه انحلال قرار داده است؛ طوری که نخست‌وزیر رژیم اشغالی راه چاره برای بقای خود در قدرت را در حمایت از اقدامات صهیونیست‌های تندرو در سرزمین‌های اشغالی دیده است تا آرای آنان را در سبد خود حفظ کند. نمونه این سیاست از سر استیصال دولت صهیونیستی را دیروز در مسجدالاقصی شاهد بودیم که برخی صهیونیست‌های تندرو با حمایت نظامیان اشغالگر وارد حرم امن الهی شده و در آن رقص و پایکوبی کردند و برخی فلسطینیان معترض نیز مورد ضرب‌وجرح قرار گرفتند.

گزاره خبری: برخی رسانه‌های صهیونیستی واقف به افول هیمنه رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی هستند و وضعیت موجود سرزمین فلسطین برای این رژیم را بحرانی ارزیابی می‌کنند. روزنامه «اسرائیل الیوم» از جمله آن‌هاست که می‌نویسد: «افزایش تهدیدهای امنیتی، تراکم روبه رشد شکست‌های دولت فعلی، ترس به سبب وقوع جنگ غزه، شکل‌گیری موج مردمی در قدس و الاقصی و رویارویی نظامی با حزب‌الله منجر به این شده است که دولت از بحرانی غیرقابل‌انکار رنج ببرد».

گزاره‌های تحلیلی: 1- رژیم صهیونیستی در داخل سرزمین‌های اشغالی از چالش‌های متعددی در حوزه‌های فرهنگی، مهاجرت معکوس و اقتصادی رنج می‌برد. وقوع عملیات‌های استشهادی چند وقت اخیر بر تشدید این چالش‌ها به‌ویژه مهاجرت معکوس افزوده است. این در حالی است که این رژیم با ادعای امنیت پایدار، بسیاری از یهودیان جهان را به فلسطین اشغالی کشانده است. 2- بر اساس مطالعه‌ای که در سال 2018 با عنوان «مهاجرت معکوس یهودیان و آینده وجود استعماری» منتشر شد؛ شمار کسانی که در دهه‌های گذشته اراضی اشغالی را ترک کردند به یک و نیم میلیون نفر می‌رسد و شاخص‌ها نشان می‌دهد که عامل امنیتی مهم‌ترین دلیل مهاجرت معکوس یهودیان است که این وضعیت بعد از دو جنگ رژیم صهیونیستی با حزب‌الله لبنان تشدید شد. 3- افول رژیم صهیونیستی از دید بسیاری از سیاستمداران و تحلیل گران صهیونیست نیز دور نمانده، چنانکه «یووال دیسکین» رئیس اسبق شاباک در این زمینه می‌گوید: «تجزیه داخلی اسرائیل در حال افزایش است و اسرائیل در نتیجه عوامل و تأثیرات داخلی تا نسل بعدی باقی نخواهد ماند». 4- رویکرد روبه‌زوال این رژیم باعث شده است که صهیونیست‌ها برای بقای خود رو به حرکات نمایشی مانند شوی ارتباط با برخی دولت‌های عربی خودفروخته راه بیندازند تا به این واسطه بر ناتوانی‌های داخلی و بین‌المللی خود سرپوش گذارند. 5- برخلاف روند رو به افول رژیم صهیونیستی، شاهد تقویت روزافزون مقاومت و گذار از انتفاضه و مبارزه با سنگ به تسلیحات مدرن در منطقه هستیم؛ قدرتی که باعث شد تا صهیونیست‌ها در نبرد سیف‌القدس در 2021، پس از چند روز ناتوانی در مقابله با گروه‌های مقاومت، درخواست آتش‌بس کنند.

نکته پایانی اینکه؛ از زمانی که بن گوریون در جمع دانشجویان صهیونیست اعلام کرد، «ملت اسرائیل!!! باید قلمرو خود را از فرات تا نیل توسعه دهد»، شاهد زوال قدرت صهیونیست‌ها هستیم. بخش اعظمی از این زوال، مرهون اندیشه و گفتمان انسان‌ساز امام خمینی(ره) است که با نهضت خود روح استقلال‌خواهی و عزتمندی را در بین ملت‌های مسلمان احیا نمود.

موسسه خدمات انفورماتیک کرامنت