مسئله کار در نظام توليد و اقتصاد يک کشور مهمترین رکن تحولي بهحساب ميآيد که توجه به آن ميتواند بنيان پويايي و دگرگوني اقتصادي و توسعه و پيشرفت يک کشور را فراهم آورد.
مسئله کار در نظام توليد و اقتصاد يک کشور مهمترین رکن تحولي بهحساب ميآيد که توجه به آن ميتواند بنيان پويايي و دگرگوني اقتصادي و توسعه و پيشرفت يک کشور را فراهم آورد. در اين مسير مکاتب و نگاههايي که کار را بهعنوان يکي از مهمترین ارزشهاي اجتماعي- فرهنگي مورد توجه قرار ميدهند، ميتوانند بسترساز شکلگيري جامعهاي کاري باشند.
1- امامين انقلاب در طول چهار دهه گذشته همواره بهعنوان بزرگترین حاميان کار و کارگر شناخته شدهاند. امام خميني(ره) در روزگاري که کار و کارگر توسط گروهها و جريانهاي چپ مارکسيستي به ظاهر مصادره شده بود، و درحالیکه دو ماهی بيشتر از پيروزي انقلاب اسلامي نميگذشت، در ارديبهشت سال 1358 روز کارگر را موردتوجه قرار داد. رويکردي که هر سال تکرار شد و به سنت حسنهای در انقلاب اسلامي بدل گرديد. حکيم انقلاب اسلامي نيز بر همان سنت حسنه تأکید ورزيد و در طول دوران متمادي، سالي نبوده است که ديدار ايشان با کارگران قطع گردد. امسال نيز پس از دو سال دوري، بهواسطه فراگيري بيماري کرونا، ديدار رهبري با کارگران برگزار شد و جامعه کارگري مورد تفقد ايشان قرار گرفت. 2- جايگاه استراتژيک کارگران در بدنه عرصه اقتصادي کشور، موجب شده تا فتنه گران و بدخواهان اين سرزمين همواره چشم طمع به اين قشر شريف داشته باشند و تلاش کنند تا از برخي معضلات پيش روي کارگران بهره گرفته و آنان را در مقابل نظام قرار دهند و يا آنکه به بهانه اعتراض به مشکلات، آنان را از خط توليد کارخانه خارج کرده و به صف اعتصاب و اعتراض بکشانند! تاکنون اقشار آگاه و هوشيار کارگري با بصيرت و هوشمندي مانع تحقق اين سناريوها شده است؛ اما اين ترفندها پاياني ندارد و هر روز به بهانهاي آتش بياران معرکهاي پيدا شده و سعي بر تحريک کارگران داشتهاند. 3- هوشمندي کارگران هرچند در ناکامي سناريوي فتنهگران اصلي اساسي است؛ اما دستمزدهاي موجود کفاف رتقوفتق زندگي بخشي از اين اقشار زحمتکش را نميکند که انتظار آن است دولت انقلابي پرتوان و پرانگيزه، براي حل اين مشکلات، بهترين تدابير را با فوريترين اقدام در دستور کار قرار دهد.
نکته پایانی اینکه؛ دولت سیزدهم اولين سالي است که ايام متعلق به روز کارگر را سپري کرده است و کارگران که خود نقش مهمي در روي کار آمدن آن بر عهده داشتهاند، منتظرند تا وعدههاي دولت انقلابي براي حل مشکلاتشان محقق گردد. اميد که اين اتفاق زودتر از انتظار رقم بخورد و اميد بر قلب کارگران جوانه زند.
(نویسنده: مهدی سعیدی)
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.