بازار کتاب عراق پس از صدام حرکتهای رو به جلو را تجربه کرده است؛ بازاری که میتواند هم از حیث محتوا و هم از جهت صنعت نشر برای ایرانیها جذاب باشد.
مدیرکل اداره مجامع و تشکلهای نشر از ۱۶۸ قرارداد نهایی نشر در فلوشیپ نشر تهران خبر داد و گفت: تا آخرین ساعات حضور ناشران خارجی در ایران، بر تعداد این قراردادها افزوده شد.
طارق عزیز حسین، مدیر غرفه عراق مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران میگوید: فلسطین مسئلهای جدی در نشر، اندیشه و وجدانهای ناشران و مردم عراق است.
سیدعباس صالحی در مراسم پاسداشت روز زبان فارسی با تأکید بر اینکه این زبان رکن اصلی هویت ایرانی است، به نقش اقوام در قوام این زبان در طول تاریخ اشاره کرد.
خلیج فارس که مرحوم احمد اقتداری، نویسنده کتاب «خلیج فارس از دیرباز تاکنون»، آن را «دریای پر ماجرای ایرانی» خواند، از گذشتههای دور در آثار سیاحان با همین نام ثبت شده است.
نوروز از گذشته تا به امروز همواره با آیینهای مختلفی همراه بوده است؛ سنتهایی که گاه میان مردم ایران فرهنگی مشترک است و گاه مختص به یک ناحیه و منطقهای خاص.
فردی از امام رضا علیهالسلام پرسید چرا وقتی ام کلثوم از امام میخواهد که آن شب در خانه نماز بخواند و فرد دیگری را برای اقامه نماز جماعت بفرستد، امام نمیپذیرد؟
شهید نصرالله در کنار دیگر شهدای مقاومت، تجلی امام حسین (ع) در عصر مدرن هستند. در حالی که برخی دیگر از چهرههای سیاسی به طور نادرستی نسبت به دشمن خود واداده و تسلیم هستند، سید حسن نصرالله همواره بر سر اصول و ارزشهای خود پایبند ماند.
حاشیههای یک ماهه اخیر پیرامون شرکت چوب و کاغذ مازندران به عنوان مهمترین تولیدکننده کاغذ تحریر در کشور که با تغییر مدیر عامل حالا به اوج خود رسیده این نگرانی را ایجاد کرده که آیا کارخانه بار دیگر در آستانه واگذاری است؟
کارشناس مهدویت معتقد است: نباید علائم ظهور را بدون تأمل و بررسی با وقایع کنونی تطبیق داد، هرگونه گمانهزنی بدون تحقق کامل و آشکار این نشانهها میتواند منجر به گمراهی شود.
مجتبی محمدی، تهیهکننده و فعال موسیقی معتقد است که تأثیر تحولات تکنولوژیک و اهمیت احیای قانون کپیرایت، از لوازم توجه به کسب درآمد هنرمندان از فضای مجازی و پلتفرمهای آنلاین است.
مشکل امروز تلویزیون کجاست؛ بازیگر، فیلمنامه، مدیر یا رقبا؟ در این گزارش به واکاوی علل کممخاطبشدن صداوسیما میپردازیم.
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.