به گزارش خبرگزاری کرامت؛ سایت شبکه الجزیره در گزارشی در خصوص شکستهای رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان نوشت: در هشت اکتبر ۲۰۲۳ نخستین موشکهای حزب الله به سمت اراضی اشغالی شلیک شدند. بعد از گذشت یک سال، جبهه پشتیبانی حزب الله به جبهه درگیریهای مستقیم زمینی و هوایی با رژیم صهیونیستی تبدیل شد.
ساکنان شمال اراضی اشغالی هنوز معتقدند که ارتش رژیم صهیونیستی توانایی تأمین امنیت آنها را ندارد و این افراد نمیتوانند به شهرکهای اشغالی خود بازگردند. به تازگی ۷۰ درصد از این صهیونیستها اعلام کردهاند که حتی اگر جنگ متوقف شود تمایلی برای بازگشت به خانههای خود ندارند.
اهداف تل آویو از جنگ با حزب الله در ابتدای کار تا سقف نابودی توان نظامی این حزب بالا رفته بود اما تدریجاً سطح این اهداف تنزل پیدا کرد تا جایی که رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که میتوان جنگ را متوقف کرد.
اما چه شکستهایی باعث شده رژیم صهیونیستی از اهداف خود در لبنان عقب نشینی کند؟ از لحاظ استراتژی، تل آویو متحمل یک ضربه بزرگ شده است. طی یک سال گذشته منطقه الجلیل در شمال اراضی اشغالی که دارای اهمیت راهبردی و امنیتی بسیار زیادی است به یک منطقه ناامن تبدیل شده است. این در حالی است که طی ۲ دهه گذشته این منطقه شاهد ثبات امنیتی بیشتری بود.
الجلیل از بلندیها و کوههای زیادی برخوردار است که از لحاظ میدانی و تاکتیکی اجازه ایجاد پایگاههای نظامی و نظارتی را میدهد اما این منطقه اینک به محلی برای حملات پی در پی نیروهای حزب الله تبدیل شده و ۲۸ شهرک اشغالی در آن تخلیه شدهاند.
همچنین درگیریهای کنونی در منطقه باعث شده بنیان نظامی رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم ورود به جنگهای طولانی مدت و تکیه بر جنگهای کوتاه برای تحقق اهداف فوری از بین برود.
از لحاظ نظامی نیز ارتش رژیم صهیونیستی طی یک ماه از آغاز تجاوز زمینی به جنوب لبنان ۹۲ نظامی خود را از دست داده است و ۷۵۰ نظامی دیگر نیز زخمی شدهاند. ۳۸ تانک مرکاوا منهدم شدهاند. البته این آمار دقیق نیستند و تحت سانسورهای شدید منتشر شدهاند. اعداد و ارقام مذکور در برگیرنده خسارتهای برجای مانده در جبهه داخلی نیست و علاوه بر این ۱۲ هزار نظامی صهیونیست از آغاز جنگ به بیمارستانها مراجعه کردهاند.
این خسارتها برای ارتش رژیم صهیونیستی بی سابقه است و در مقابل، نظامیان صهیونیست نتوانستهاند دستاورد خاصی در مرزهای لبنان محقق کنند و کنترل حتی یک روستا را به دست بگیرند.
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.