به گزارش خبرگزاری کرامت؛ تشکیل شورای حقوق بشر علیه ایران را باید یکی از بخشهای پازل فشار علیه ایران دانست.
گزاره خبری: 1ـ شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد سرانجام بعد از حرف و حدیثها و فضاسازیهای بسیار، پنجشنبهشب قطعنامه ضدایرانی درباره «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شده و به تصویب رساند. اگر کمیته حقیقتیاب مستقل در ایران تشکیل شود، برای اولینبار بعد از انقلاب خواهد بود که چنین اتفاقی میافتد. تا پیش از این گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران حضور داشت و از این طریق به مسائل حقوق بشری رسیدگی میشد. 2ـ کاظم غریبآبادی «دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران» در واکنش به برگزاری این نشست نوشت: «رژیم آلمان حقوق بشر ایرانیان را از طریق تحریمهای غیر انسانی یکجانبه نقض میکند و با سابقه سیاه خود در همدستی برای ترور شهید سلیمانی، باید به سیاست فریبکارانه و مزورانه خود در حوزه حقوق بشر پایان دهد.»
گزارههای تحلیلی: 1ـ تصویب قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در نشست ویژه شورای حقوق بشر را باید ادامه زنجیره تشدید فشار دانست. زنجیرهای که از دو ماه گذشته، از چند جبهه آغاز شده و ادامه دارد. با شروع اعتراضها در ایران به مرگ مهسا امینی، تروئیکای اروپایی و ایالات متحده ابتدا روند مذاکره با ایران برای احیای برجام را کند کردند و سپس اعلام کردند که فعلا به سرانجام رساندن این توافق در اولویت کاری آنها نیست. به عبارت دیگر غربیها به دنبال افزایش فشار علیه جمهوری اسلامی و گرفتن امتیاز در پروندههای فیمابین هستند. 2ـ در مسیری موازی، تشدید تحریمها و فشار علیه ایران به دلیل آنچه نقض حقوق بشر خوانده شده نیز ادامه دارد و اروپا و آمریکا نیز ایران را متهم به همراهی نظامی با روسیه در جنگ اوکراین کردهاند. با توصیف این شرایط میدانی، به نظر میرسد که طرف مقابل ایران به دنبال پیشبرد پروژه امنیتیسازی ایران در سطح بینالمللی است. 3ـ آمریکا و اروپا در نقض حقوق بشر تاریخ طولانی و در استعمار ملتها و کشورها تاریخ سیاهی دارند، حق ندارند خود را در جایگاه مدعی قرار دهند. شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با اتخاذ استانداردهای دوگانه در حالی به اتهامزنی علیه جمهوری اسلامی ایران روی آورده که هیچگاه علیه ناقضان اصلی حقوق بشر واکنشی نشان نداده است. چرا که برای مواردی مانند؛ برخورد پلیس آمریکا با سیاهپوستان، خشونت انگلیس علیه معترضان و اعدام دهها نفر طی یک شب در عربستان و... قطعنامهای صادر نکرد. 4ـ دلسوزیهای آلمان که تأمینکننده سلاحهای شیمیایی برای رژیم صدام جهت استفاده علیه مردم ایران بوده و موجب شهادت و مجروحیت بیش از ۱۰۰ هزار نفر ایرانی شده، غیرواقعی و ریاکارانه است. غربیها اگر در بحث حقوق بشر صادق هستند، میبایست به تحریمهای اقتصادی که علیه ایران وضع شده و باعث کمبودهایی در بخش دارو و درمان شده است، ورود میکردند.
نکته پایانی؛ تجربه همکاری ما با آژانس انرژی اتمی در چند سال گذشته نشان داده است که این شوراها یک رویکرد حقوقی و یا فنی ندارند بلکه کاملاً تابعی از رفتار و سیاست غربیها تصمیم میگیرد لذا ما از رابطه با آژانس انرژی اتمی یاد گرفتهایم که در مواجهه با آنها کاملاً معقولانه، منطقی و به دور از فشارهای وارد شده از سوی این سازمانها حرکت کنیم و تصمیم بگیریم. براساس آنچه سخنگوی وزارت خارجه نیز اعلام کرد قطعاً ما اجازه مداخله کمیته حقیقتیاب مدنظر آنها را نخواهیم داد اما برای احقاق حقوق جامعه با استفاده از همه ظرفیتهای داخلی خودمان کمیته حقیقتیاب جهت بررسی حوادث اخیر تشکیل داده و مسائل درون کشور را با استفاده از ظرفیت داخلی پیگیری و حل خواهیم نمود.
(فرهاد کوچکزاده)
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.