به نظر شما کدام تیپ مدیریتی برای تغییر و تحول در سازمان موفق تر خواهد بود؟
مدیریت در سطوح مختلف عالی، میانی و پایه؛ نیاز به دانش مدیریت، استعداد ذاتی و همچنین توانمندی در مدیریت برخود، اشیا و افراد نیز دارد.
در سازمانهای امروزی که سرعت پیشرفت علم و تغییرات پیرامونی بسیار زیاد است قطعاً مدیرانی موفق خواهند بود که به ارزش و اهمیت منابع انسانی در سازمان ایمان داشته باشند و قاطعیت، شجاعت، صراحت و سرعت در تصمیم گیری داشته باشند تا بتوانند سازمانی پویا و پیشرو داشته باشند.
در ادامه تیتروار، برخی تیپ های مدیریتی را با هم مرور میکنیم تا ببینیم برای تغییر و تحول در سازمان کدام یک موفق تر خواهند بود.
1- مدیران سیاست باز؛
به بنگاههای سیاسی مختلف وصل هست و منابع انسانی، امکانات و اطرافیان را فقط به عنوان پله های ترقی میبینند، اتاق فکر سازمانشان در دفاتر احزاب سیاسی است و دوران مدیریتشان صرف لابی های سیاسی میشود.
عِدّه و عُدّه سازمان را وقف طیف سیاسی خود میکنند و درپایان دولتشان، سازمان را به شکل ویرانه ای تحویل نفرات بعدی خواهند داد.
در این تیپ مدیریتی پادوهای سیاسی همه کاره خواهند بود و بسیار به چشم میآیند.
2-مدیران مطیع؛
این مدیران در گنجینه لغاتشان کلیدواژه #نه را ندارند، همیشه موافق هستند و ایده و خلاقیتی ندارند و نقابی از مهربانی و مطیع بودن محض را بر صورت دارند که باعث میشود سازمان را در کمترین زمان ممکن نابود میکند.
#نه_نگفتن این مدیران؛ بدنه کارشناسی و مدیران پایه را دچار مشکلات و حواشی متعدد میکند.
در این تیپ مدیریتی، قد مدیریتی در سازمان کوتاه و کوتوله پروری باب میشود.
3-مدیران دانای کل؛
این تیپ مدیریتی در تمام حوزه های کارشناسی ورود میکنند و خودشان را عقل کل میدانند و با مداخلات مکرر در امور کارشناسان باعث هرج و مرج سازمانی و تضعیف نظرات کارشناسی، کاهش اعتماد به نفس بدنه کارشناسی و ترک سازمان توسط افراد موفق میشوند که در درازمدت باعث رکود و سکون سازمانی میشوند.
تصمیمات شتابزده و یک شبه حاصل این تیپ مدیریتی هست.
این مدیران اعتقادی به اتاق فکر و مشورت گرفتن ندارند.
4-مدیران محافظه کار؛
تعبیر ساده تر این تیپ مدیریتی، #کارگر_روزمزد هست یعنی نگاهشان این است که روزشان را به شب رسانده و با کمترین چالش دوران مدیریت خود را به اتمام رسانده و سطری بر رزومه خود بیفزایند.
این تیپ مدیران نقش ماشین امضایی را در سازمان ایفا میکنند که خلاقیت و ایده پردازی در پیرامونشان، محلی از اعراب ندارد و تنها ارمغانشان سکوت سازمانی، عدم بهره وری و حراج منافع سازمانی خواهد بود.
اطراف این مدیران را؛ افرادی ترسو و فاقد خلاقیت احاطه کرده اند.
5-مدیران قاطع؛
این تیپ مدیریتی به دفاع از اصول، منافع سازمان و باورهای مدیریتی خود ایمان کامل دارند؛ تغییر و تحولات را اجرایی کرده و فرصت طلبان در اطرافشان مجالی برای خودنمایی نمییابند، بااعتماد به نفس و ایمان به قدرت منابع انسانی و نیروهای کارآمد؛ تصمیم سازی میکنند و مانع نفوذ و مداخله عناصر برون سازمانی بر تصمیم ها و انتصابات خود میشوند و با قاطعیت برنامه هایشان را اجرایی میکنند.
دستاورد عمده مدیران قاطع؛ تحرک و پویایی سازمانی، تقویت جایگاه سازمان، کارکنان و بهره وری عالی است و شوربختانه اینروزها؛ قحطی این تیپ مدیران را در سازمان ها شاهد هستیم.
علی رضا اسلامی نژاد
فعال حوزه تعلیم و تربیت
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.