این هفته در یک بمبگذاری در مسجد شیعیان پاکستان بیش از 60 نفر به شهادت رسیدند ولی رسانههای غربی و جریان غربگرای داخلی از کنار آن بهراحتی عبور کردند. لذا یکی از گلوگاههایی که باید در مقابل غرب و جریان غربگرای داخلی ایستاد و تشت رسوایی آنها را از بام افکند، همین نگاه دوگانه و متناقض به بشریت و حقوق بشر است.
از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱ میلادی، از مجموع ۲۴۸ منازعه نظامی رخداده در ۱۵۳ نقطه جهان، دولت امریکا آغازگر 201 جنگ یعنی 81 درصد آنها بوده است؛ یعنی بهطور متوسط 4 جنگ در هر سال. از طرفی این داده تحلیلی به آنچه در فضای مجازی میچرخد نیز باید اضافه شود که اصلاً نژاد، رنگ پوست، چشم رنگی بودن یا نبودن، اروپایی یا غیراروپایی بودن و ... برای غربیها و آمریکاییها محلی از اعراب ندارد؛ چراکه در سال 1995 طی یک هفته، 8000 نفر در سربرنیتسا در قلب اروپا به دست راتکو ملادیچ قتلعام شدند. این کشتار وحشیانه با چراغ سبز غرب خصوصاً آمریکاییها رخ داده و اسناد آمریکایی خارج شده از طبقهبندی نیز اثبات میکند که سازمان سيا از طريق هواپيماهاي جاسوسي خود بهطور زنده در حال مشاهده این نسلکشی بوده است. فاجعهبارتر آنکه بوریس جانسون نخستوزیر فعلی انگلیس در یادداشتی در روزنامه Ottawa Citizen با نوشتن این عبارت که آنها فرشته نیستند، تلویحاً از کشتار سربرنیتسا حمایت کرد. لذا آنچه در حقوق بشر برای آمریکا و غرب اهمیت دارد، منافع غرب خصوصاً کارتلهای تسلیحاتی است. بااینوجود، نگاه برخی غربگرایان داخلی مانند عباس عبدی در مواجهه با رفتار دوگانه غربی، چیز دیگری است؛ وی در یادداشت جدیدش برای توجیه رفتار غرب در خصوص جنگ اوکراین نوشته است: «آیا باید انتظاری جز این از آنان داشت؟ شخصاً معتقدم، خیر. انسانها نمیتوانند نسبت به دردها و خوشحالیهای همه آحاد بشر واکنش یکسانی نشان دهند، حتی اگر نژادپرست هم نباشند». در جایی که بارت نماینده پارلمان ایرلند و جیسون کال نماینده دموکرات کنگره آمریکا به این دوگانگیها اعتراض میکنند، این یقه دریدن جریان غربگرا را باید مصداق کاتولیکتر از پاپ یا کاسه داغتر از آش دانست.
تحولات جاری فرصت خوبی است برای تبیین این موضوع که بشریت و حقوق بشر صرفاً لقلقه زبان غرب و جریان غربگراست؛ آنچه در یمن، سوریه، اوکراین، پاکستان و ... برای غرب مهم است، منافع اقتصادی و سیاسی، خصوصاً منافع کارتلهای تسلیحاتی است.
تحلیل روز
(نویسنده: یعقوب ربیعی)
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.